Poezi nga Shazim Mehmeti

 
Poezi nga Shazim Mehmeti
 
 
PEZULLIMË
 
N’dritë dite pezull,
pezull n’dritë ëndrre.
 
Pezull
nga fillimi
n’fundfillim.
 
Epo, ky është njeriu:
një qenie e vogël
që vjen të përmbushë
një mision zogu –
fluturon
e mban mbi flatra
pezullinë e dritës,
dhe pezullinë e ëndrrës…
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s