Poezi nga Rita Hoxha (Oxha)

 
Poezi nga Rita Hoxha (Oxha)
 
 
***
 
Ëndërruar, të pres ty deri në zgjim
sytë e mi përvëluar nga rrezja që shndrin,
si një zog pa fole,  harlisur fluturoj,,,,
marrosur nga kjo jetë, si nje flutur s’ di ku shkoj.
 
Ndalem unë në atë qerpik dhe fsheh lotin pikëllim
ndërsa dielli buzëqesh në të dy sytë shkëlqim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s