Poezi nga Zaide Noka

  Poezi nga Zaide Noka     Paskam dashuruar bukur!   Letrat e dashurisë sime Të zverdhura ne kohë Grafikisht ruajnë fjalët Shkruar me ngjyra shpirti.   Tjetër formë,tjetër semantikë Qenkan pëllumba,melodi, Flutura, lule gjithfarëllojesh, Ylber me diell dhe shi… … Continue reading

Caroline Nazareno-Gabis (Philippine)

  Caroline Nazareno-Gabis (Philippine)   Caroline ‘Ceri Naz’ Nazareno-Gabis, author of Velvet Passions of Calibrated Quarks, World Poetry Canada International Director to Philippines is known as a ‘poet of peace and friendship’, a multi-awarded poet, editor, journalist, speaker, linguist, educator, … Continue reading

SUDHAKAR GAIDHANI’S Mahavakya: DEVDOOT THE ANGEL (An epic poem with a difference!) – By Prof. Dr. V.S. Jog / Translated from Marathi article by Dr. Dattatraya Gopalrao Alone

  SUDHAKAR GAIDHANI’S Mahavakya: DEVDOOT THE ANGEL An epic poem with a difference!   There are many different types of epics ; like narrative epics and biographical epics. The Mahabharata serves the example of the former and Ramayana of the … Continue reading