Poezi nga Ilir Paja

  Poezi nga Ilir Paja     PLAZH I DIMËRUAR   Deti griron vetmi të madhe. Dallgët krenohen kreshpëruar kujtime. Në plazhe era shtrihet si nudo e njeriut të verës. Në breg kujtimet thinjen shkulme të bardha Shenjtërimi. Dhe thellësi … Continue reading