TINGULLI I HESHTJES – Poezi nga Stavrula Dhimitriu (Greqi) / Solli në shqip Dashamir Malo

 
Poezi nga Stavrula Dhimitriu (Greqi)
 
 
TINGULLI I HESHTJES
 
Më jep hua
tingullin e heshtjes sate
të nuancave të hajthme
të shpirtit tënd
ato vetitë e pashjegueshme
stukur në padukshmërinë e tyre.
Më jep hua
ritmin e pulsit të dorës sate
ofshamën tënde më të thellë
për të gjetur ritmin tim.
 
Të kërkoj ty
përmes teje veten time
dhe këmbënguljen time për ty.
 
 

Solli në shqip Dashamir Malo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s