Prezencë rrëmbyese / Poezi nga Vali Muja

 
Vali Muja
Anëtare e LSHA Kukës
 
 
Prezencë rrëmbyese
 
Hapa sytë dhe ende dita nuk kish zbardhë,
Paskam fjetur keq,e mira ta marrë,
Po te ishe ti, fjete këtu pranë meje,
S’do t’më zgjonte as ofshama e një rrufeje,
As dielli me i fortë, në qerpik t’më binte,
Nga krahërori yt s’do të më lëvizte,
As me e bukura këngë e bilbilit në degë,
S’do ma prekte shpirtin ashtu siç m’ke prekë.
 
Po paskam fjetur keq,e mira ta marrë,
Ndryshe s’do zgjohesha , dita ende pa zbardhë.
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s