Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik: Revistën Letrare – Artistike “OBELISK, Nr 248 / Botues: Roland Lushi

 
Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik: Revistën Letrare – Artistike “OBELISK, Nr 248
 
 
Obelisk 248
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
Periodike letraro-artistike
Viti XIV-të i botimit – Nr.248
MARS 2022
Del në datë 15 të çdo muaji.
Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE
ISSN: 2225-7896
 
Adresa e redaksisë:
Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it
Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 150 lekë), në Kosovë (me çmim 2 euro), e në Greqi (me çmim 2 euro).
“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
Abonimet Europë: 1 vit – 25 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 30 usd+pp.
Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it
Nr. llog. B.K.T
Lekë: 515001834
IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”
Tiranë 2022
Tirazhi: 250 copë
 
NË KËTË NUMËR:
 
-Në vend të editorialit
PËR MË SHUMË PËRGJEGJËSI E KUJDES PËR GJUHËN SHQIPE
 
-Cikël poetik nga Janaq Pani
-Cikël poetik nga Bedri Alimehmeti
-Cikël poetik nga Ton Zmali
 
-Nga botimet ADA: Rreth librit “Një kafe me Helenën
 
-Friedrich Nietzsche:  Dyshime të vjetra mbi ndikimin e artit- Përktheu Dhori Qiriazi
-Poezia indiane në Obelisk – Përkthyer nga Delo Isufi
-Rreth librit “ Shkëlqimi dhe mjerimi i Gjeniut
 
Përshtypje – Esse! nga Mimoza LESKAJ
 
-Franz Kafka: ARKIVOLI / Përkthyer nga Petrit Sulaj
 
-NUK TË PASKAM NJOHUR – AHMET MEHMETI! / Nga Dr. Selman MEZIU
 
 
Roland-Lushi
 
Botues: Roland Lushi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s