Poezi nga Merita Paparisto

  Poezi nga Merita Paparisto     Përkëdhelje   Mëngjes i ndritshëm dhe një grua që mbjell zhardhokë në kopësht Dielli zgjat rrezet nëpër të çarën e fustanit në shpinë dhe i përkëdhel rruazat…     Pluhur mështekne   Është … Continue reading