DASHURIA DHE EKZISTENCIALIZMI POETIK ( Albina Idrizi, “TROKITJE TË PRUSHTA”, poezi, botoi Shtëpia Botuese “Beqir Musliu”, Gjilan 2022, faqe 96. ISBN 978-9951-7600-64-5 ) / Nga: Shefqet DIBRANI

  DASHURIA DHE EKZISTENCIALIZMI POETIK   ( Albina Idrizi, “TROKITJE TË PRUSHTA”, poezi, botoi Shtëpia Botuese “Beqir Musliu”, Gjilan 2022, faqe 96. ISBN 978-9951-7600-64-5 )   Poetesha Albina Idrizi, me vëllimin e ri poetik “TROKITJE TË PRUSHTA”, e ka bërë … Continue reading