Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik: Revistën Letrare – Artistike “OBELISK”, Nr: 250 / Botues: Roland Lushi

 

Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin e saj periodik: Revistën Letrare – Artistike “OBELISK” , Nr: 250

Obelisk 250
Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”
www.botimetada.com
Periodike letraro-artistike
Viti XIV-të i botimit – Nr.250
MAJ 2022
Del në datë 15 të çdo muaji.

Rregjistruar në ISSN
International Centre 45
rue de Turbigo, 75003 PARIS
FRANCE
ISSN: 2225-7896

Adresa e redaksisë:
Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë
cel: +355 68 221 9016
e-mail: rlushi@yahoo.it

Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 150 lekë), në Kosovë (me çmim 2 euro), e në Greqi (me çmim 2 euro).

“Obelisk” mund ta lexoni edhe në internet në adresën:
www.botimetada.com

Abonimet Europë: 1 vit – 25 euro+pp,
Amerikë: 1 vit – 30 usd+pp.

Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në
e-mail: rlushi@yahoo.it

Nr. llog. B.K.T
Lekë: 515001834
IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA
Shtypet në shtypshkronjën
e Shtëpisë Botuese “ADA”

Tiranë 2022
Tirazhi: 250 copë

Në vend të Editorialit
Kur letërsia e gjen shtëpinë e saj,
“Obelisk”-u dhe misioni letrar i Roland Lushit / Nga: Skënder Rusi

14 vjet OBELISK
Autorë në OBELISK
– DIKTATORI – Tregim nga BAHRI MYFTARI
– Sylvia Plath – nga Petrit Sulaj

– Miq në Obelisk – Edmond Beka
– Percy Bysshe Shelley, përgatitur nga Genci Muçollari
– Nobelistë në Obelisk, Tomas Man – përgatiti Bujar Balliu
– Dashuri dhe dyshim – tregim nga Ded Nikoll Luca (DENILUJA)
– Refleksion – Të takosh bijat e gjeneralit sipas Mimoza Hysës, nga Gerta Bandilli
– Përse nuk ka kritika kundër TV-ve nga Emmy Krosi
– Poezi nga Tomorr Dhrimo
– Nga botimet ADA- Rreth librit”Pasqyra e shpirtit”
Pasqyra e shpirtit, një lotus midis llojit të jetës dhe e emblemës shpirtërore
– Të zbërthesh me pak fjalë, si paradoks nga (Hamdi) Erjon Muça 

Roland-Lushi

Botues: Roland Lushi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s