Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “Zëri i atdheut” të autores Zyra Ahmetaj

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik  “Zëri i atdheut” të autores Zyra Ahmetaj Autori: Zyra AhmetajTitulli i librit: Zëri i atdheutRedaktor: Zyra AhmetajBallina pikturë nga Abdulla Gjongecaj Botimi i parë, 2022Përgatiti për botim: Roland Lushi ©Të gjitha të drejtat … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “DON KISHOTI NË RRUGËTIMIN E PESTË” të autorit Tomislav Marijan Bilosnić me përkthim në shqip nga Kujtim Agalliu dhe pëkthim në rumanisht nga Roman Karlović

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “DON KISHOTI NË RRUGËTIMIN E PESTË” të autorit Tomislav Marijan Bilosnić me përkthim në shqip nga Kujtim Agalliu dhe pëkthim në rumanisht nga Roman Karlović   Autor: Tomislav Marijan Bilosnić Titulli: DON KISHOTI NË … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me tregime “Femrat, çuditërisht….” të autorit Çelik Petriti

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me tregime “Femrat, çuditërisht….” të autorit Çelik Petriti   Titulli: Femrat, çuditërisht…. Autori: Çelik Petriti Redaktor: Petrit Malushi Recensent: Zhani Canco Korrektore: Natasha Petriti Fotot: Bashkim Asllani Botimi i parë: 2022 ISBN: 978-9928-362-42-1 Formati … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon romanin “Viti i kukuvajkës” të autorit Shaban Rama  

  Shtëpia Botuese “ADA” publikon romanin “Viti i kukuvajkës” të autorit Shaban Rama Titulli: Viti i kukuvajkësAutor: Shaban Rama Botimi i parë: 2022ISBN: 978-9928-362-31-5Formati : 14x20cmTë gjitha të drejtat i takojnë autorit Përgatiti për botim: Roland Lushi Shtëpia botuese “ADA”Adresa: … Continue reading