Shtëpia Botuese “Geer” publikon librin me përkthime nga autorë të ndryshëm Klasikë dhe Bashkëkohorë “Espalier Me Erën” (Antologji)  të përkthyeses Marjeta Shatro – Rrapaj

Shtëpia Botuese “Geer” publikon librin me përkthime nga autorë të ndryshëm Klasikë dhe Bashkëkohorë “Espalier Me Erën” (Antologji)  të përkthyeses Marjeta Shatro – Rrapaj Përmbajtja e Lëndës Autorët e përzgjedhur Jean-Baptiste Poquelin de Molière François Villon Kristof Plantin Antoine de … Continue reading

Autori Gjergj Nikolla publikon vëllimin poetik “PENTAGRAM NDJENJASH” me parathënie nga autori Ndue Shabaku

Autori Gjergj Nikolla publikon vëllimin poetik “PENTAGRAM NDJENJASH” me parathënie nga autori Ndue Shabaku Parathënie E dendur dhe me intensitet të fortë, si aroma e buqetës së luleve të freskëta vjen edhe prurja poetike e radhës e poetit Gjergj Nikolla. … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me tregime “Takim me Bukowskin” të autores Fatbardha Sulaj

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me tregime “Takim me Bukowskin” të autores Fatbardha Sulaj Titulli: Takim me Bukowskin Autore: Fatbardha Sulaj Redaktor: Agron Shele Korrektore: Julia Arti grafik: Altin Sulaj Kopertina: Fatbardha Sulaj Botimi i parë, 2020 ISBN: 978-9928-296-75-7 Përgatiti … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “ELIAS LAZARATI – Monografi”  të autorit Iliaz Bobaj  

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin “ELIAS LAZARATI – Monografi”  të autorit Iliaz Bobaj   Titulli: ELIAS LAZARATI – Monografi Autori: ILIAZ BOBAJ ©Të gjitha të drejtat i përkasin autorit ISBN: ISBN 978-9928-296-83-2 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Roland … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik ” Loti përmbi valë të autorit Xhafer Korro

Shtëpia Botuese “ADa” publikon vëllimin poetik ” Loti përmbi valë të autorit Xhafer Korro Titulli: Loti përmbi valë Autor: Xhafer Korro Përgatiti për botim dhe radaktoi: ILIAZ BOBAJ Struktura grafike realizuar: Grafika “ADA” ©Të gjitha të drejtat i përkasin autorit … Continue reading