Әлем Халықтары Жазушылары Одағы – World Nations Writers’ Union : ӘДЕБИ ЖУРНАЛЫМЫЗ ДҮНИЕЖҮЗІНІҢ ОҚЫРМАНДАРЫНА АРНАЛАДЫ (OUR LITERARY MAGAZINE FOR ALL READERS OF THE WORLD) / Kairat Duissenov-Parman, President and Founder of WNWU,

Әлем Халықтары Жазушылары Одағы – World Nations Writers’ Union   Galamshar adebieti – Global litera   дүниежүзілік әдебиет және өнер альманах журналы жылына төрт рет шығады. №1-4 (1, 2, 3, 4)   Алматы, Қазақстан – Almaty Kazakhstan. 2019. «GalamsharAdebietі – … Continue reading

Shtëpisa Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “PERËNDIM NË TRISHTIM” të autores Grisela VELI

Shtëpisa Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “PERËNDIM NË TRISHTIM” të autores Grisela VELI TITULLI: PERËNDIM NË TRISHTIM POEZI AUTOR: GRISELA VELI REDAKTOR: ALUSH AVDULI Botimi i parë, 2019 ISBN: 978-9928-269-72-6 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha … Continue reading

NJOFTIM PUBLIK PËR MEDIE DHE LEXUES NGA AKADEMIA E SHKENCAVE DHE ARTEVE SHQIPTARO-AMERIKANE NË NJU JORK,TIRANË, PRISHTINË DHE SHKUP / Nga: Flori Bruqi

NJOFTIM PUBLIK PËR MEDIE DHE LEXUES NGA AKADEMIA E SHKENCAVE DHE ARTEVE SHQIPTARO-AMERIKANE NË NJU JORK,TIRANË, PRISHTINË DHE SHKUP Akademia e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro Amerikane në Nju Jork,Tiranë ,Prishtinë, Shkup, nesër më datën 27.11.2019 në ora 13:00 në Lokalet … Continue reading

ATUNIS GALAXY ANTHOLOGY – 2020

ATUNIS GALAXY ANTHOLOGY – 2020 For more information click the link http://www.lulu.com/shop/poets-from-various-countries/atunis-galaxy-anthology-2020/paperback/product-24327187.html?fbclid=IwAR2szosL3ryJMTZZpOTA-wxYf0PqMRuKdoiG405e5NedbA9ggFCj0aAsosI ANTHOLOGY OF CONTEMPORARY WORLD POETRY ATUNIS POETRY           LEADERSHIP STAFF: Editor in Chief: Agron Shele https://atunispoetry.com Deputy Editor in Chief: Hannie Rouweler Deputy Editor in Chief: Alicja … Continue reading

Ftesë – Toena – Promovimi i vëllimit poetik “Tingulli i Heshtjes” të autorit Ardi Omeri (Ditën e Shtunë, 16 Nëntor, ora 17:00 në stendën e Botimeve Toena)

Ftesë – Toena – Promovimi i vëllimit poetik “Tingulli i Heshtjes” të autorit Ardi Omeri Ju ftoj në promovimin e vëllimit poetik “Tingulli i Heshtjes” , të autorit Ardi Omeri ditën e Shtunë, 16 Nëntor, ora 17:00 në stendën e … Continue reading

Risi në Akademinë e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro Amerikane në New York, Tiranë, Prishtinë dhe Shkup: Njoftim  nga Akademia e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro- Amerikane (New York,Tiranë Prishtinë dhe Shkup) / Flori Bruqi – Drejtor për mardhënie me publikun në ASHSHA-AAAS

  Risi në Akademinë e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro Amerikane në New York, Tiranë, Prishtinë dhe Shkup Njoftim nga Akademia e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro- Amerikane (New York,Tiranë Prishtinë dhe Shkup) https://floripress.blogspot.com/…/risi-ne-akademine-e-shken…   Të dashur akademik të ASHSHA-AAAS, http://www.the-aaas.com/Permanent%20members.html Mundësisht … Continue reading

The book : Ring ( YÜZÜK )   by  TÜRKAN ERGÖR  is available on Amazon / AABS PUBLISHING HOUSE – Sunita Paul

The book : Ring ( YÜZÜK )   by  TÜRKAN ERGÖR  is available on Amazon

https://www.amazon.in/dp/B07Z872Z8B/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_5FiQDbKTM86SF?fbclid=IwAR0Syjau9Z9sHn-oTyrACZGeOn22GaoLkYFhUMJDDD279jGzY5A27aWTu_0

RING ( YÜZÜK ) Paperback – 2019

Product details

  • Paperback
  • Publisher: 2019 (2019)
  • ASIN: B07Z872Z8B

AABS PUBLISHING HOUSE – Sunita Paul

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me tregime mistike “Hoteli misterioz” të autorit Ded Nikoll Luca (DENILUJA)

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me tregime mistike “Hoteli misterioz” të autorit Ded Nikoll Luca (DENILUJA) Në këtë libër,  autori shkruan: për njeriun, jetën, vdekjen, dashurinë, lirinë, robërinë, ndërgjegjen, religjionin, turmën, vetminë, të vërtetën, gënjeshtrën, etesën, mbijetesën, modestinë, mendjemadhësinë dhe … Continue reading

Njoftim: Antologji Poetike përkushtuar Atdhetarit, Veprimtarit të Çështjes Kombëtare dhe Heroit Metush Krasniqi / Nga: Nehat Jahiu

NJOFTIM: Antologji Poetike përkushtuar Atdhetarit, Veprimtarit të Çështjes Kombëtare dhe Heroit Metush Krasniqi Të nderuara krijues, poetë dhe shkrimtarë shqiptarë ju bëj kërkesë që sipas mundësive, dëshirës dhe vullnetit tuaj të më dërgoni mundësisht nga një poezi përkushtuese për atdhetarin … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “ANKESA E MJELLMËS” të autorit Ndue LAZRI

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “ANKESA E MJELLMËS” të autorit Ndue LAZRI Ndue Lazri është poet i këngëve të thjeshta, të përjetuara, nga ato që flasin drejtpërdrejtë me lexuesin, pa lëmshin e sforcuar të metaforave të ndërlikuara. Është përvoja … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA”  publikon vëllimin poetik “Aorta e dimrit” të autorit Pirro Loli

Shtëpia Botuese “ADA”  publikon vëllimin poetik “Aorta e dimrit” të autorit Pirro Loli Autor: Pirro Loli Titulli i librit: Aorta e dimrit Redaktor: Zimo Krutaj Design: Xhina Çaçi Copyright: Autori, të gjitha të drejtat të rezervuara. ISBN: 978-9928-296-59-7 Përgatiti për … Continue reading

L’autore Domenico Pisana pubblica il libro ““Pagine critiche di poesia contemporanea. Linguaggi e valori comuni fra diversità culturali” edito da Edizioni “Il cuscino di stelle”

L’autore Domenico Pisana pubblica il libro ““Pagine critiche di poesia contemporanea. Linguaggi e valori comuni fra diversità culturali” edito da Edizioni “Il cuscino di stelle” “Pagine critiche di poesia contemporanea. Linguaggi e valori comuni fra diversità culturali”, 180 pagine, è … Continue reading

ÇËSHTJA SHQIPTARE NË STRATEGJINË KOMBËTARE (Rreth librit të autorit Jahja Lluka “Përmbledhje shkrimësh”, botuar këto ditë nga  Akademia e Shkencës dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane ,në New York) / Agjencioni Floripress

ÇËSHTJA SHQIPTARE NË STRATEGJINË KOMBËTARE (Rreth librit të autorit Jahja Lluka “Përmbledhje shkrimësh”, botuar këto ditë nga  Akademia e Shkencës dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane , në New York)   Në vargun e shkrimeve publicistiko-historike tek ne në Kosovë , është vepra … Continue reading

The book ”Reverie” by Pushpa Latha Ramakrishnan is available on Amazon / AABS PUBLISHING HOUSE – Sunita Paul

The book ”Reverie” by Pushpa Latha Ramakrishnan is available on Amazon https://www.amazon.in/…/B07X8G5N73/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_jfo… Reverie Paperback Bunko – 2019 by Pushpalata Ramakrishnan (Author) Pushpa Latha Ramakrishnan a woman of divine grace ,with a pure heart filled with only love n compassion for … Continue reading

Botuesi Rexhep Shahu publikon veprën letrare “Antologjia e tregimit shqiptar – shekulli XXI” (101 autorë) me radaktim nga Liljana Kristuli dhe recezent Izet Duraku

Titulli: Antologji e tregimit shqiptar – shekulli XXI (me 101 autorë) Botues: Rexhep Shahu Redaktore: Liljana Kristuli Recenzent: Izet Duraku Arti grafik dhe ballina: Blendi Shahu © Shtepia Botuese Klubi i PoezisëFjala e botuesitANTOLOGJIA JONË E TREGIMIT ME 101 AUTORË … Continue reading

On the eve of the Poetry International Meeting “The Trinity of Ionian Poetry”, Saranda, Albania, Season XIII (Në vigjilje të Takimit Poetik “Trirema e Poezisë Joniane”, Saranda, Albania Sezoni i XIII)

On the eve of the Poetry International Meeting “The Trinity of Ionian Poetry”, Saranda, Albania, Season XIII (Në vigjilje të Takimit Poetik “Trirema e Poezisë Joniane”, Saranda, Albania Sezoni i XIII) Doli nga shtypi Antologjia e poetëve pjesëmarrës të Takimit … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin periodik Revista Letrare Artistike “OBELISK” Nr. 219 / Botues: Roland Lushi

Shtëpia Botuese “ADA” publikon organin periodik Revista Letrare Artistike “OBELISK” Nr. 219 http://www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XI-të i botimit – Nr.219 Del në datë 15 të çdo muaji. Rregjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS FRANCE … Continue reading

The book “Savage Wind” of Asoke Kumar Mitra is available on Lulu.com / Translated into Spanish by Josep Juarez

Savage Wind Par Asoke Kumar Mitra http://www.lulu.com/shop/asoke-kumar-mitra/savage-wind/paperback/product-24223044.html?fbclid=IwAR3cMGpJkzhBqBKNJjM_lfYpT9JTZeCWDsWmo6vl_vVz0sI_XmgIMM0ASkc A Bilingual Edition Translated into Spanish by Josep Juarez It is a book that leaves its leaves with the wind of nostalgia and its leaves fly among the memories in an autumn that will … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me tregime “Një zë në park” të autores Vita Blloshmi Kozeli

Shtëpia Botuese “ADA” publikon librin me tregime “Një zë në park” të autores Vita Blloshmi Kozeli Redaktor e korektor letrar: Ndue Lazri Kopertina: Gjergj Kola, piktor, Itali Botimi i parë, 2019 ISBN: 978-9928-296-49-8 Përgatiti për botim: Roland Lushi ©Të gjitha … Continue reading

Coaching Esencial: Un viaje hacia el éxito y la trascendencia / por Marlene Pasini (Autor)

Coaching Esencial: Un viaje hacia el éxito y la trascendencia por Marlene Pasini (Autor) Innovación Editorial Lagares de México, S.A, de C.V. https://play.google.com/store/books/details?id=ed2dDwAAQBAJ&hl&fbclid=IwAR0PVhQrjcApjtfsJHAULGz2EyHmgnXhWjTgi1t76H7a-_Pu-P9HjdinWkk   Hoy en día, está muy de moda hablar del coaching, un tema que en general despierta mucho interés … Continue reading

Doli nga shtypi i Shtëpisë Botuese  “EMAL” vëllimi poetik  “FJALËT E PATHËNA” i autores  Lumturije Fortuzi me redaktim dhe parathënie nga shkrimtari Vullnet Mato

Doli nga shtypi i Shtëpisë Botuese  “EMAL” vëllimi poetik  “FJALËT E PATHËNA” i autores  Lumturije Fortuzi me redaktim dhe parathënie nga shkrimtari  Vullnet Mato   THJESHTËSIA POZITIVE, NË POEZINË E NJË ZONJE Duke marrë në dorë librin e dytë “FJALËT … Continue reading

Shtëpia Botuese “Lena Grafik Design” publikon librin “MËSUESIA SI MISION” të autorit Nehat Jahiu

Shtëpia Botuese “Lena Grafik Design” publikon librin “MËSUESIA SI MISION” të autorit Nehat Jahiu   Titulli: MËSUESIA SI MISION Autor: Nehat Jahiu Redaktore dhe lektore: Violeta Allmuça Recensentë: Zymer Mehani Drita Kosumi- Syla Ballina:Taulant Berisha Përgatitja kompjuterike: Drita Kosumi –Syla … Continue reading

Shtëpia Botuese ” Blendi”,  Prishtinë publikon librin monografik  “FAMILJA MJEKU – RRUGËTIMI HISTORIK” të autorit Muhamet MJEKU

Shtëpia Botuese ” Blendi”,  Prishtinë publikon librin monografik  “FAMILJA MJEKU – RRUGËTIMI HISTORIK” të autorit Muhamet  MJEKU Pas një pune të gjatë dhe me përkushtim, Muhamet Mjeku vjen edhe me një libër të ri. Kësaj radhe me librin monografik – … Continue reading