BURGU KA DY DYER VDEKJA NJË, HYN DHE BËHESH ASGJË… (Mbështetur në ngjarje reale) Tregim i shkëputur nga libri me tregime dhe novela” LITARI I MALLIT” të autorit Kristaq Turtulli

  BURGU KA DY DYER VDEKJA NJË, HYN DHE BËHESH ASGJË… Mbështetur në ngjarje reale   I përvëlonin sytë. Rrëkeja e kripur e lotëve njomi brazdat e thata të rrudhave dhe, me vështirësi përmbajti hungërimën. U tërhoq si zvarranik i … Continue reading

Skica nga Blerim Rreci

  Skica nga Blerim Rreci     Tregimth i përdredhur   Dikur. Diku. Në një vend. Çfarë hyrje misteroze e enigmatike sikur të isha duke bërë fjalë për ndonjë vend sekret, bazë ushtarake, seli anijeje kozmike, a dhomë parapërgatitjeje për … Continue reading