REVISTA “ATUNIS”

11391549_496460113836783_8446958143002421669_n

 

Revista ATUNIS : Nr 1 – 2

Për të lexuar revistën e plotë klikoni linkun e mëposhtëm :

Revista ATUNIS  Nr 1- 2 

 

 

 

 

13020065_1693267514258773_1511713759_n

 Revista Letrare Nr 3-4 ATUNIS

ATUNIS magazine, n.3-4 j

 

Për më shumë informacion klikoni linkun:

For moor information click the link:

 

ATUNIS magazine -Nr-3-4-pdf

 

5 thoughts on “REVISTA “ATUNIS”

 1. Prend Ndoja, SHBA

  LUTJE E MËNGJESIT

  O, Zot!
  Të falënderoj që më zgjove për ta marrë dhuratën tënde
  Për ta filluar edhe këtë ditë.
  Të falënderoj që ma dhe mundësinë ta kem edhe këtë ditë
  -këtë pjesë të jetës.
  Më ndihmo t’i shijoj dukuritë e natyrës.
  Dy krijesa që Ti i krijove- natyra dhe shpirti im
  Të komunikojnë këndshëm mes vete.
  O, Zot !
  Të falënderoj për Tokën, Dritën, Ajrin, Ujin
  Që na shërbejnë bollshëm në jetën tonë.
  Më ndihmo, o Zot, që gjatë kësaj dite mos të bije pre e grackave të djallit.
  Më ndihmo, o Zot, që të sjelli lumturi edhe te njerëzit që do t’i takoj gjatë ditës.
  Më ndihmo, o Zot, që të kem aftësi pune
  Me frytin e punës së duarve të mia të gëzohen edhe të tjerët.
  O, Zot, i përulem ekzistencës sate.
  Nga ekzistenca e jote jam unë.
  O, Zot, sill paqe, dashuri dhe bekim për tërë njerëzimin.

  LUTJE E MBRËMJES

  O, Zot!
  Të falënderoj për të gjitha që m’i ke dhënë.
  Të falënderoj edhe për këtë ditë
  Që nën kujdesin tënd e përmbylla me sukses.
  O, Zot!
  Në këtë natë po dorëzohem në duart e engjëjve
  Që të kujdesen për mua gjatë kohës së gjumit
  Që fuqitë negative mos të kenë qasje në shpirtin e as në trupin tim.
  O, Zot, në emrin tënd po e fali, nëse dikush ka gabuar ndaj meje.

  Share0Tweet0

 2. Hola, buenas noches, me gustaría compartir con ustedes algunos de mis poemas, también escribo cuento corto. Soy escritora mexicana, me desempeño como docente y crítica de la literatura en México. Un saludo

 3. Les comparto uno de mis poemas:

  Una imagen
  Difusa
  Confusa
  Una sentencia
  Tajante
  Hiriente
  Mirada gélida
  Congela
  Y
  Lacera
  Palabras y cuchillas
  Caricias
  Y
  Sonrisas
  Una lágrima resbala y quema
  La sentencia
  Una
  A
  Una
  Cubren
  La
  Cara
  De
  Ojos pequeños
  sombríos
  Tristes,
  marchitos,
  secos…

  Me gustaría colaborar en su revista, ¿me pueden indicar los requisitos y/o fechas de envío de contribuciones? Un saludo desde México.

  Atte. Dra. Lourdes Ortiz Sánchez
  Contacto: orsalm@hotmail.com,
  orsalou@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s