Rreth aktit krijues të poetit dhe përkthyesit Agim Mato – Një poezi me tone të forta liriko-dramatike dhe filozofiko- ekzistenciale / Nga : Hyqmet HASKO

Rreth aktit krijues të poetit dhe përkthyesit Agim Mato Një poezi me tone të forta liriko-dramatike dhe filozofiko- ekzistenciale     Nga : Hyqmet HASKO     Kur kërkojmë nëpër rrugët dhe gjurmët e një letrari në kohë, në përcjelljet … Continue reading

Tanni Bose

  Tanni Bose   Mrs. Tanni was born in the Bose family  on 15 February, 1976. A Bengali family from Kolkata, Mr. Somesh  Chandra Bose was an engineer with the Steel Authority of India at Rourkela Steel Plant. Her mother, … Continue reading