Vargje që të ëmbëlsojnë, ledhatojnë dhe të dritësojnë shpirtin dhe mendjen . (Vështrim rreth vëllimit poetik “Puthja sekret” të autores Kaltrina VB Hoti) / Nga Safet Hyseni

Vargje që të ëmbëlsojnë, ledhatojnë dhe të dritësojnë shpirtin dhe mendjen .   (Vështrim rreth vëllimit poetik “Puthja sekret” të autores Kaltrina VB Hoti)     Nga Safet Hyseni   Duke lexuar përmbledhjen me poezi “Puthja sekret” të autores Kaltrina VB … Continue reading

Poesie di Anna Costa

Poesie di Anna Costa     PROMESSA   Ho coltivato dispiaceri nella bisaccia di Pako un puledro infelice prigioniero in un recinto di orgoglio. Scalcia di negligenza per un amore perduto . Nel cuore rimpianti invecchiati reclamano la libertà. L’andirivieni … Continue reading