“KOHA JAVORE” PER POEZINE E NDUE UKAJT

“POEZI E LIRISE” NGA PETER TASE

NdueUkaj

“Vargjet e Ndue Ukaj na kujtojnë se dëshira

për të ëndëruar dhe vepruar kundër diskriminimit

etnik është obligimi ynë moral,

sepse jeta është e shkurtër dhe e mbushur me

pengesa antihumane dhe antinjerëzore.”

Lexo artikullin e plote tek “KOHA JAVORE” Faqe: 13

“POEZI E LIRISE” NGA PETER TASE