Turizmi kulturor dhe vizioni europian i Rilindjes për rrethin e Përmetit

Turizmi kulturor dhe vizioni europian i Rilindjes për rrethin e Përmetit Nga Kujtim Mateli   http://www.tiranaobserver.al/2013/05/23/turizmi-kulturor-dhe-vizioni-europian-i-rilindjes-per-rrethin-e-permetit/   Një nga vlerat e veçanta e të rralla që i ofron Shqipëria botës së qytetëruar është historia e saj që dëshmohet në disa … Continue reading