Edira Merlika, nga kampet e përqendrimit drejtuese e “Ralph Lauren” për Evropën

  http://www.gazetametropol.com/edira-merlika-nga-kampet-e-perqendrimit-drejtuese-e-ralph-lauren-per-evropen/ Edira Merlika, nga kampet e përqendrimit drejtuese e “Ralph Lauren” për Evropën   Historia e vajzës që lindi dhe u rrit në internim duke vuajtur dënimin komunist që i dhanë stërgjyshit të saj, Mustafa Krujës. Sot është drejtuesja … Continue reading