Profil i shkollave shqipe: “SOT ÇELMË KËTU, ME SHUMË LAVDËRI, NJË SHKOLLË SHQIP” (Faqe nga zhvillimi i arsimit në Çamëri ) / Nga Prof Murat Gecaj

Profil i shkollave shqipe: “SOT ÇELMË KËTU, ME SHUMË LAVDËRI, NJË SHKOLLË SHQIP” (Faqe nga zhvillimi i arsimit në Çamëri ) Nga Prof Murat Gecaj “Këtu në Prevezë tashti…zunë të mësojnë shqipen. Pa na duhen abetare të mëdha dhe të … Continue reading