ILIRIANA KOLEKA

  ILIRIANA KOLEKA   Iliriana Koleka ka lindur në Tiranë në 29 korrik 1959. Është me origjinë nga Vunoi, fshat i Himarës, Vlorë. Shkollimin fillor dhe të mesëm e kryen në Tiranë si nxënëse e shkëlqyer dhe e pas vazhdon … Continue reading