“Roman i një bukurie të skajshme” 22 shkrimtarë dhe studiues italianë dhe arbëreshë për romanin “La sete pietrificata” të autorit Anton Nikë Berisha. / Ventidue scrittori e studiosi italiani e arbëreshë sul romanzo “La sete pietrificata” di Anton Nikë Berisha.

    “Roman i një bukurie të skajshme” 22 shkrimtarë dhe studiues italianë dhe arbëreshë për romanin “La sete pietrificata” të autorit Anton nikë Berisha.   Ventidue scrittori e studiosi italiani e arbëreshë sul romanzo “La sete pietrificata” di Anton Nikë … Continue reading

JETË E NDËRTHURUR,KRIJIMTARI E NDËRTHURUR. / Nga Vasil Tabaku,Poet,Publicist

  JETË E NDËRTHURUR,KRIJIMTARI E NDËRTHURUR.     Nga Vasil Tabaku,Poet,Publicist     I. Duke dalë përtej jetëshkrimeve të pjesëshme të botuara deri më sot,pothuajse të gjitha të mbështetura te Lexikon “Shkrimtarët shqiptarë për fëmijë”(1872-1995),(Tiranë,1997),hartuar nga Prof.O.Grillo,në këtë BIO-GRAFI përmbledhëse … Continue reading