Shtëpia Botuese ” ATUNIS” publikon vëllimin poetik ” Një jetë mes dy dashurive” të autores Xhemile Adili dhe redaktim të autorit Rami Kamberi.

    Shtëpia Botuese ” ATUNIS” publikon vëllimin poetik ” Një jetë mes dy dashurive” të autores Xhemile Adili dhe redaktim të autorit Rami Kamberi.     Falë bashkëpunimit të Shtëpisë Botuese ” ATUNIS” në Kosovë dhe Shtypshkronjës Lena Grafik- Prishtinë … Continue reading