Shtëpia Botuese ” Botimet Male” publikon vëllimin poetik ” Portat e qiellit” të autores Donika Hamitaj, me redaktim dhe parathënie nga shkrimtari Vullnet Mato.

Shtëpia Botuese ” Botimet Male” publikon vëllimin poetik  ” Portat e qiellit”  të autores Donika Hamitaj, me redaktim dhe parathënie nga shkrimtari Vullnet Mato.     Titulli: Portat e qiellit Autore : Donika Hamitaj Redaktor: Vullnet Mato Parathënia: Vullnet Mato Shtëpia Botuese … Continue reading

Shtëpia Botuese “ ADA” publikon vëllimin poetik “Diku aty” të autorit Eduard Konica dhe redaktim të poetit të njohur Skëder Rusi.

  Shtëpia Botuese “ ADA” publikon vëllimin poetik “Diku aty” të autorit Eduard Konica dhe redaktim të poetit të njohur Skëder Rusi.   Autor: Eduard Konica Titulli: Diku aty p o e z i Redaktor: Skënder Rusi Copyright (C) Autori e-mail: … Continue reading