VEPRIMTARI E BUKUR, KUSHTUAR DRITËRO AGOLLIT DHE ESAD MEKULIT, NË FILADELFIA / Nga: TAJAR DOMI – Kryetar i Shoqatës “Bijtë e Shqipes”, në Filadelfia-Amerikë

  VEPRIMTARI E BUKUR, KUSHTUAR DRITËRO AGOLLIT DHE ESAD MEKULIT, NË FILADELFIA (Merr pjesë edhe Ambasadorja e Shqipërisë, në SHBA, znj.Floreta Faber)   Nga: TAJAR DOMI Kryetar i Shoqatës “Bijtë e Shqipes”, në Filadelfia-Amerikë     1.   Muaj tetor, … Continue reading

Poezi nga Mimoza Leskaj

Poezi nga Mimoza Leskaj     Fishkëllima e Shiut!   U ndodhëm rastësisht, në atë rrugë, u ndodhëm rastësisht mes atij shiu. Aty u dashuruam më shumë, puthjet tona ngrohën,..gjer në qiell. Aty ndenjëm gjatë dhe pse rastësi, mes fishkëllimës … Continue reading

Organizohet takim festiv për 15 vjetorin e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë. / Nga : Raimonda Moisiu

Organizohet takim festiv për 15 vjetorin e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë.   Nga : Raimonda Moisiu     Njoftim nga Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë Organizohet takim festiv për 15 vjetorin e Shoqatës   Me datë 12 nëntor 2016, ditën e shtunë, … Continue reading