Shtëpia Botuese “”Skanderbeg Books” sjell në shqip romanin “ Harta dhe territori ” të autorit Michel Houellebecq, të përkthyer nga Saverina Pasho dhe e prezanton në Panairin e Librit- 2016. / Nga : Flutura Açka

Shtëpia Botuese “”Skanderbeg Books”  sjell në shqip romanin “ Harta dhe territori ” të autorit Michel Houellebecq, të përkthyer nga  Saverina Pasho   dhe e prezanton në Panairin e Librit- 2016.   Nga : Flutura Açka   Michel Houellebecq sërish në … Continue reading

Shtëpia Botuese “”Skanderbeg Books” sjell në shqip romanin “ “Flokëkuqja” të nobelistit Orhan Pamuku me përkthim të Spartak Kadiu dhe e prezanton në Panairin e Librit- 2016. / Nga: Flutura Açka

Shtëpia Botuese “”Skanderbeg Books”  sjell në shqip romanin “ “Flokëkuqja” të nobelistit Orhan Pamuku me përkthim të  Spartak Kadiu dhe e prezanton në Panairin e Librit- 2016.   Nga : Flutura Açka   Shqipja, në mos e para, është ndër … Continue reading

Panairi Librit 2016: 10 nëntor 2016 – ora 12:00 . Promovimi i librit “Shi margaritarësh” të autorit Fatmir R. Gjata. / Nga Irena Toçi

Panairi Librit 2016:  10 nëntor 2016 – ora 12:00 . Promovimi i librit  “Shi margaritarësh”  të autorit Fatmir R. Gjata.       Botimet Toena ju fton në promovimin e librit :  “Shi margaritarësh”  të autorit Fatmir R. Gjata. Ditën … Continue reading

Panairi Librit 2016: 10 nëntor 2016 – Promovimi i librit “True Stories from Red Albania” nga Jorgji Kote në stendën e botimeve “Toena” / Nga Irena Toçi

Panairi Librit 2016: 10 nëntor 2016 – Promovimi i librit “True Stories from Red Albania” nga Jorgji Kote në stendën e botimeve “Toena” .   Jorgji Kote – True Storires From Red Albania   Botimet Toena ju fton në promovimin … Continue reading

Shtëpia Botuese” Milosao” publikon librin me tregime “Ndershmëria vetëm” të autorit Faruk Myrtaj.

Shtëpia Botuese” Milosao” publikon librin me tregime “Ndershmëria vetëm” të autorit Faruk Myrtaj.   Vëllimi me tregime “Ndershmëria vetëm” i shkrimtarit të mirënjohur Faruk Myrtaj që doli këto ditë nga shtëpia botuese “Milosao” vjen pas suksesit të shumë vëllimeve të tjerë me … Continue reading

E BUKURA… “ VAJZË E VALËVE” NË VARGUN BRILANT TË POLIFONISË SË KËNGËS HIMARJOTE. (KUSHTUAR TË MADHIT LEFTER ÇIPA) / Nga Rudina Mërkuri

E BUKURA… “ VAJZË E VALËVE”  NË VARGUN BRILANT TË POLIFONISË SË KËNGËS HIMARJOTE. (KUSHTUAR TË MADHIT LEFTER ÇIPA)     Nga Rudina Mërkuri     Ka një spektër të gjerë, një logjikë koherente, nje rrjedhë universale kur flet për … Continue reading