Analizë me pasoja të rrezikshme të “marreveshjes Kosovë-Serbi“, në dritën aktuale të programit dhe shkrimeve… Nga: Brahim Ibish AVDYLI:

Analizë me pasoja të rrezikshme të “marreveshjes Kosovë-Serbi“, në dritën aktuale të programit dhe shkrimeve…   Nga: Brahim Ibish AVDYLI: Në këtë analizë tonën do ta shqyrtojmë programin e tejkaluar të “Lëvizjes për Bashkim”, nga aspekti gjeo-strategjik dhe historik; dhe … Continue reading