Emisioni Autor: RTSH Korça – E ftuar Anila Karapidou

Emisioni Autor: RTSH Korça – E ftuar Anila Karapidou

Për më tepër kliko linkun: 

KONJUKTURAT UDHËHEQËSE JANË MAKINA MË E MADHE E KRIMINALITET DHE DUHET TË NDALET (Intervistë me shkrimtarin, studiuesin dhe publicistin shqiptar,Brahim Ibish AVDYLI) / Bisedoi: Isuf B. Bajrami

KONJUKTURAT UDHËHEQËSE JANË MAKINA MË E MADHE E KRIMINALITET DHE DUHET TË NDALET (Intervistë me shkrimtarin, studiuesin dhe publicistin shqiptar,Brahim Ibish AVDYLI) Shkrimtari Brahim (Ibish) AVDYLI është i lindur më 5.9.1960 në fshatin Morinë, Komuna e Gjakovës, Republika e Kosovës. … Continue reading

Në studion TVSH- 3, emisioni “Ura” me poeten shqiptare Anila Karapidou

Në studion e TVSH- 3, emisioni “Ura” me poeten shqiptare Anila Karapidou

Në studion TVSH, emisioni  “Ura një poete shqiptare” me poeten  Anila Karapidou, e cila prej vitesh jeton në Selanik të Greqisë, por poezitë i shkruan në gjuhën që ia do zemra, në shqip. Ne lexuam bashkë në studio disa prej tyre, që na ngjallën emocione tepër pozitive, gjë për të cilat kemi mjaft nevojë në këto kohe, ku flitet veç për politikë. Arti e zbukuron jetën dhe poezitë e Anilës zbukuruan studion tonë

Për më tepër klikoni linkun:

Il poeta di Modica: Domenico Pisana raccoglie l’eredità di Quasimodo (Teologo morale, poeta, saggista, docente e giornalista, eclettico protagonista di una Sicilia ancora pregna di quell’ardore artistico che da secoli la caratterizza) / By Staff Italoeuropeo 

Il poeta di Modica: Domenico Pisana raccoglie l’eredità di Quasimodo Teologo morale, poeta, saggista, docente e giornalista, eclettico protagonista di una Sicilia ancora pregna di quell’ardore artistico che da secoli la caratterizza   http://www.italoeuropeo.com/2018/07/10/il-poeta-di-modica-domenico-pisana-raccoglie-leredita-di-quasimodo/?fbclid=IwAR2BygFOigwLhLt8NkXvmK7aQ93E6pnjpMrrxlYrZOZtk3WBYTybCuDBmwk Londra (Valeria Piccioni) – Teologo morale, … Continue reading

Inky Interview Special: Mumbai-Based Academic & Author Dr. Sunil Sharma

Inky Interview Special: Mumbai-Based Academic & Author Dr. Sunil Sharma http://www.inkpantry.com/inky-interview-special-mumbai-based-academic-author-dr-sunil-sharma/?fbclid=IwAR3u87M51zlK2DUK4QkHj7db4o_x7CHLa9n97EyazZKjqoUEfrYlSng0DTE You are a Mumbai based senior academic, critic, literary editor, and author, with 19 published books. Tell us about your literary journey. How did it all begin? Right from … Continue reading