Carolyn Wolfe

               Carolyn Wolfe    Carolyn Wolfe ka lindur më 12 November 1958  dhe jeton në  Winchester, Virginia, SHBA. Ajo është diplomuar  : 1975- Graduated from Walt Whitman High School 1981- Graduated from Montgomery College Pasioni … Continue reading