NJË RINI SHQIPTARE E KTHJELLËT PËR FATIN E ATDHEUT / nga ARTUR VREKAJ

NJË RINI SHQIPTARE E KTHJELLËT PËR FATIN E ATDHEUT         Nga ARTUR VREKAJ http://www.voal-online.ch/index.php?mod=article&cat=OPINONEEDITORIALE&article=39385   Shqetësimi qytetar, mbarëkombëtar për JO-në e Çmontimit të Armëve Kimike të Sirisë në Shqipëri ndër Shqiptarët e Ballkanit dhe në Diasporë tregoi … Continue reading