Me redaktim dhe parathënie të Demir Gjergjit vjen libri më i fundit i Shtëpisë Botuese “ADA” , Të dashurosh një grua… të Ilirjan Sadikaj

         Me redaktim dhe parathënie të Demir Gjergjit vjen libri më i fundit i Shtëpisë Botuese “ADA” , Të dashurosh një grua… të Ilirjan Sadikaj THELLËSITË…    nga Demir Gjergji Pas takimit të parë me Ilirjan Sadikajn, … Continue reading