Parathënie e Vëllimit Poetik “Shpirti im lirik në vetë të dytë” e autores Flora Peçi / nga Adriana ISTREFI, Poete & Kritike letrare

Parathënie e Vëllimit Poetik  “Shpirti im lirik në vetë të dytë” e autores Flora Peçi         Poezia është një ligjërim në një mënyrë të veçantë organizimi tingullor, ku në parimet themelore të kësaj ligjshmërie është dhe ritmika … Continue reading

Një spektër analitik mbi librin “Ngjyrime Universale” (ESE-I ) të autorit Agron Shele / Parathënie nga Dr. Zejnepe Alili – REXHEPI

Një spektër analitik mbi librin “Ngjyrime Universale” (ESE-I ) të autorit Agron Shele Parathënie nga Dr. Zejnepe Alili – REXHEPI Libri me vështrime eseistike “Ngjyrime universale” i Agron Sheles, është një vepër që besoj se do të mirëpritet në letërsinë … Continue reading