SHQIPËRIA DHE SHQIPTARËT NË UDHËN E RIMËKËMBJES / Libri më i ri i autorit Elez Biberaj, i publikuar nga Instituti Shqiptar për Studime Ndërkombëtare, me seli ne Tiranë

  Instituti Shqiptar për Studime Ndërkombëtare, me seli ne Tiranë, sapo ka botuar librin e ri, SHQIPËRIA DHE SHQIPTARËT NË UDHËN E RIMËKËMBJES – një koleksion përkthimesh shqip të punimeve që kam botuar në anglisht gjatë viteve 1982-2013.     … Continue reading