VARGJE KUPTIMPLOTA DHE MBRESËLËNËSE – “Përballë hijes së mollës” të autorit Adem Zaplluzha. / Nga: Shahbaze Vishaj – Grajçevc, poete

VARGJE KUPTIMPLOTA DHE MBRESËLËNËSE “Përballë hijes së mollës”  të autorit Adem Zaplluzha.     Nga:  Shahbaze Vishaj – Grajçevc, poete     Dekada e dekada emri i Adem Zaplluzhës është i pranishëm në periodikun letrar. Vargje të shumta që u ofron … Continue reading