Disa mendime për tregimin “Xhoxhi, kam frikë se nesër…” të shkrimtarit Kujtim Dashi, shkëputur nga libri i ri me tregime dhe novela “Shpallje publike në Qafën e Botës” /

Disa mendime për tregimin “Xhoxhi, kam frikë se nesër…” të shkrimtarit Kujtim Dashi, shkëputur nga libri i ri me tregime dhe novela “Shpallje publike në Qafën e Botës”.     Nga: Kujtim Agalliu   I nderuar Kujtim, Mos kujto se e … Continue reading