Shtatë vjet me revistën e vetme letrare “Qëndresa”… / Nga: Bilall Maliqi

Shtatë vjet me revistën e vetme letrare “Qëndresa”…     Nga: Bilall Maliqi Revista letrare “Qëndresa” është organ i Shoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë) dhe është e vetme në gjithë territorin e Krahinës së Preshevës. Kjo revistë … Continue reading

Poezi nga Diana Zhiti

Poezi nga Diana Zhiti   Erdhi pranvera Gjithësia filloi të zgjohet me ritme të shpejta, shpërthen sythat,në petale plotë aromë , pemët lakuriqe vrullshëm mbulon gjethja, bilbili ëmbël, pllajës së gjelbër këndon. Ç’pate ti moj zëmërushe që tundohesh? Diçka folëm … Continue reading