Bilall Maliqi

               Bilall   Maliqi Bilall Maliqi, shkrimtar, poet e publicist, u lind më 08.04.1969 në fshatin ElezBali, komuna e Preshevës, Lugina e Preshevës (Serbi). Shkollën fillore dhe të mesmen grafike me shkallë të lartë … Continue reading