Nexhi Baushi

        Nexhi Baushi       U lind në Tiranë, ku mori dhe mësimet e para 8/vjecare dhe ato të mesme. Diplomohet si Ekonomiste Kontabël në Universitetin e Tiranës me rezultate të larta. Gjatë ushtrimit të profesionit … Continue reading

Venka Capa

        Venka   Capa    Emri : Venka Capa Vendlindja : 11 , 9 , 1962 , Steblevë, Dibër . Vendndodhja: Tirane Adresa: Rruga “Njazi Meka” Allias, Tirane . Arsimi : Shkolla e Mesme Dega Zooveterinari “Ylli … Continue reading