Intervistë e autores Jeta Vojkollari në emisionin “Show – Vizion Plus”

 Intervistë e autores  Jeta Vojkollari në emisionin  “Show – Vizion Plus”       Djalli që pagova për këshillë       http://albanian.tv/watch/47079/vizioni-i-pasdites-djalli-qe-pagova-per-keshille-22-shtator-2014-show-vizion-plus   Vizioni i pasdites    – Djalli që pagova për këshillë   – 22 Shtator 2014 – Show – … Continue reading

Simpoziumin i dytë Internacional zhvillohet prej datës 23 -26 shtator 2014, më temën ” FIGURA E FEMRËS NË ROMAN ” / UNIONI I SHKRIMTARËVE DHE KRITIKËVE SHQIPTARË

  UNIONI I SHKRIMTARËVE DHE KRITIKËVE SHQIPTARË L’UNION DES ECRIVAINS ET DE CRITIQUES ALBANAIS E mail : reshats@hotmail.fr Tel:044 111 430  / ProCredit Bank : 11160022720001-30 Prishtinë më, 22 shtator 2014     KOMUNIKATË PËR MEDIE     Simpoziumin i  dytë Internacional … Continue reading

BESA IMAMI: “YLL’ I PASHUAR” I SKENËS SHQIPTARE / Nga: Prof. Murat Gecaj publicist e studiues-Tiranë

BESA IMAMI: “YLL’ I PASHUAR” I SKENËS SHQIPTARE Nga: Prof. Murat Gecaj publicist e studiues-Tiranë 1. Në vitet ’80-të të shekullit të kaluar, kisha nisur kërkimet për veprimtarinë e mësuesve atdhetarë shqiptarë, sidomos për ata që kishin mësuar në Normalen … Continue reading