Poezi nga Irina Hysi

Poezi nga Irina Hysi Grimcë në plazmë! Dhe jo vetëm, lind çdo sekondë, hapet bërthamës Një emocion që ju mbush tejembanë! Një magji e vërtetë ndriçimi, ngrohtësi! Këtu pashë lindjen e diellit, derisa doli në formë! Pertej dajtit, mbi xham, … Continue reading