Nga Fan Noli, “Mërgata e qyqeve” e deri tek kinemaja, rrëfimi i shkrimtarit dhe studiuesit të njohur Nasho Jorgaqi: Pse “Dashuria e Mimozës” ështëvepra ime më e dashur dhe më e vështirë. / Bisedoi:Raimonda MOISIU

    Nasho Jorgaqi: Pse “Dashuria e Mimozës” është vepra ime më e dashur dhe më e vështirë.   Nga Fan Noli, “Mërgata e qyqeve” e deri tek kinemaja, rrëfimi i shkrimtarit dhe studiuesit të njohur Nasho Jorgaqi: Pse “Dashuria … Continue reading

Patrick Modiano, fituesi i Çmimit Nobël në Letërsi për vitin-2014, ka ardhur në Shqipëri, nëpërmjet romanit “Në kafenenë e rinisë së humbur ” botim i Shtëpisë Botuese “TOENA” , viti-2010 dhe shqipërim të romancieres Diana Çuli. / Nga Irena Toçi

  Patrick Modiano, fituesi i Çmimit Nobël në Letërsi për vitin-2014, ka ardhur në Shqipëri, nëpërmjet romanit “Në kafenenë e rinisë së humbur ” botim i Shtëpisë Botuese “TOENA”, viti-2010 dhe shqipërim të romancieres Diana Çuli.    Nga Irena Toçi … Continue reading