Pas një leximi të këndshëm të vëllimit poetik “Porta të hapura”! ( Fjala – gravurë e një ditari poetik “Porta të hapura” – Shefqete Goslaci ) / Nga Dr. Zejnepe Alili -Rexhepi

Pas një leximi të këndshëm të vëllimit poetik “Porta të hapura”! Fjala – gravurë e një ditari poetik “Porta të hapura” –  Shefqete Goslaci     Nga Dr. Zejnepe Alili -Rexhepi      E djeshmja dhe e sotmja e luftëtares … Continue reading