Shtëpia Botuese ” TOENA” boton librin e ri të titulluar “Lulja e Diellit” me autor Simon Vizental dhe përkthyes Ilir Hashorva . / Nga Irna Toçi

    Shtëpia Botuese  ” TOENA”  boton  librin e  ri të titulluar “Lulja e Diellit” me autor Simon Vizental – figurë emblematike hebreo-amerikane, që ka kontribuuar si askush tjetër për ndjekjen, gjetjen dhe dorëzimin përpara drejtësisë së kriminelëve nazistë të … Continue reading