Nën siglën, “BOTIMET NACIONAL”, doli nga shtypi libri “BREZAT” i autore Nexhi Baushi. / Fragmente Ngjarjesh e Portretesh të një Gjenealogjie në Rrjedhë.

  Nën siglën, “BOTIMET NACIONAL”,   doli nga shtypi libri “BREZAT”   i autore Nexhi Baushi. – Fragmente Ngjarjesh e Portretesh të një Gjenealogjie në Rrjedhë.   – i pesti nga radha, por më i rëndësishëm nga përmbajtja.     … Continue reading

U mbajt Manifestimi “40 vjet me Feniksin”, organizuar nga Shoqata e Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë)

  U mbajt Manifestimi “40 vjet me Feniksin”, organizuar nga Shoqata e Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë)   Në këtë Manifestim të veçantë morën pjesë krijues nga Kosova, Maqedonia, nga Krahina e Preshevës, si dhe artëdashës të tjerë dhe … Continue reading