DOLI NGA SHTYPI LIBRI, “KUR FLASIN ZEMRAT…” / Nga: Prof.Murat Gecaj; publicist e studiues

DOLI NGA SHTYPI LIBRI, “KUR FLASIN ZEMRAT…” -Nga SHB “Edlora”, me drejtor Ing.Vladimir Kallupi dhe administratore Edlira Kame. -Kushtuar 62 femrave shqiptare, poete e shkrimtare, artiste dhe veprimtare të njohura. Nga: Prof.Murat Gecaj          publicist e studiues   -Përshëndetje, nga … Continue reading