Piktorja Mimoza Hametaj pas shumë  ekspozitash kolektive dhe personale inaguroi në qytetin  e Anconës, Itali ekspozitën e saj më të re,  me temë : “Ngjyrat në levizje”

Piktorja Mimoza Hametaj pas shumë  ekspozitash kolektive dhe personale inaguroi në qytetin  e Anconës, Itali ekspozitën e saj më të re,  me temë : “Ngjyrat në levizje” Piktorja Mimoza Hametaj pas shumë  ekspozitash kolektive dhe personale inaguroi në qytetin  e … Continue reading