Zëri juaj të jetë ai i Arachne-s (Për gratë viktima të dhunës) – La vostra voce sia quella di Aracne (Alle donne vittime di violenza ) – Domenico Pisana / Përktheu në shqip nga italishtja Juljana Mehmeti 

Poezi nga Domenico Pisana   Zëri juaj të jetë ai i Arachne-s (Për gratë viktima të dhunës) Sot, ditët, orët dhe koha numërojnë shumë, zemra të mohuara jetës, coptuar nga urrejtja dhe marrëzia, vrarë nga dashuria e sëmure, trasformuar në … Continue reading

ATUNIS GALAXY ANTHOLOGY – 2020

ATUNIS GALAXY ANTHOLOGY – 2020 For more information click the link http://www.lulu.com/shop/poets-from-various-countries/atunis-galaxy-anthology-2020/paperback/product-24327187.html?fbclid=IwAR2szosL3ryJMTZZpOTA-wxYf0PqMRuKdoiG405e5NedbA9ggFCj0aAsosI ANTHOLOGY OF CONTEMPORARY WORLD POETRY ATUNIS POETRY           LEADERSHIP STAFF: Editor in Chief: Agron Shele https://atunispoetry.com Deputy Editor in Chief: Hannie Rouweler Deputy Editor in Chief: Alicja … Continue reading