Rejoicing Past & Present with K.K. Srivastava / Interview by Ashok Bhargava – KITAAB CONNECTING ASIAN WRITERS WITH READERS GLOBALLY

  https://kitaab.org/…/rejoicing-past-present-with-k-k-sriv…/… Born in Gorakhpur in 1960, K.K. Srivastava did his Masters in Economics from Gorakhpur University in 1980 and joined Civil Services in 1983. Author of three volumes of poetry: Ineluctable Stillness (2005), An Armless Hand Writes (2008; 2012) … Continue reading

Vetëm Itaka mbetet (Meditime rreth poezisë së Bardhyl Londos “Vetëm Itaka mbetet” ku mijëra lexues dhe krijues, vërtiten rreth kësaj poezie si bletët rreth nektarit) / Nga: Kujtim Mateli

Vetëm Itaka mbetet (Meditime rreth poezisë së Bardhyl Londos “Vetëm Itaka mbetet” ku mijëra lexues dhe krijues, vërtiten rreth kësaj poezie si bletët rreth nektarit) Një sërë librash po fillojnë të qarkullojnë duke përdorur fjalën “Itakë” Çfarë force mbart kjo … Continue reading

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “OSTROVICA” të autores Delina Kreka

Shtëpia Botuese “ADA” publikon vëllimin poetik “OSTROVICA” të autores Delina Kreka Titulli: OSTROVICA Autore: Delina Kreka Redaktore: Delina Kreka Struktura grafike realizuar: Grafika “ADA” ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: 978-9928-326-08-9 Botimi i parë, 2020   Përgatiti për … Continue reading