Poezi nga Esmeralda Husaj

Poezi nga Esmeralda Husaj     ***   Lulet e njohin aromën e flladit pranveror, kaltërsia pëshpërit të njëjtat fjalë çdo ditë, bukuria i përkul dyshemetë mbi kraharor: Oh, bukuri rrezatuese cilës gjëmë i dhe dritë?!

Poems by Nancy Ndeke

Poems by Nancy Ndeke   FREEDOM is not wreckless, neither wretched, It’s just so persistent, That death makes it live, While pain in it’s pursuit, Is the flags of earned integrity, Forming foundations firm, Nurturing tomorrow, On today’s lived threats. … Continue reading